zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Vissza a gyökerekhez Bárány Attilával!
2020. Augusztus 17.
A klubok szerelmeseinek a nyár fénypontja lesz a Dexion Remember party augusztus 29-én Balatonfüreden a Club Helkában. A te szíved is megdobbant a név hallatán? Akkor te se ma kezdted a bulizást, ugyanis ezzel az estével a ’90-es évek legmenőbb klubja el

Tudtad, hogy a Rádió1 dj-je rajong a történelemért és a szakma nagy mentora?

Bárány Attila a hazai dj/producert szcéna ikonikus alakja. Szakmailag megkerülhetetlen, személyisége pedig minden sztereotípiát meghazudtol. Kevesen tudják róla, hogy rajong a történelemért, és előszeretettel mentorálja, segíti fiatalabb pályatársait. Pályafutása során olyan ma már top dj-ket karolt fel, mint például Hamvai PG vagy DJ Antonyo. Ő maga is egy élő legenda, akárcsak a Dexion Club!

-’92-től három évig voltam a rezidense a Dexion-nak, ahol ’95-ös távozásomig folyamatosan teltházas bulik voltak és valami extra energia áramlott köztem és a közönség között, ami mai napig tölt engem. Nagyon örülök, hogy az egykori rezidensek közül velem lesznek Groovy B. és Kató Lajos is.” – meséli Bárány Attila, aki azt is elárulta nekünk, hogy gyönyörű felesége és lánya mellett két hobbija van: a történelem és a sport. 

 „Nem bántam, hogy együtt kellett tanulnom a lányommal a karantén alatt. A történelmet imádom, ott még hozzá is tudtam tenni a tankönyvekhez.” – osztja meg velünk Attila, aki igazából két mondat után ráhazudtol a közhiedelemre, hogy a dj-k nem intellektuális típusok. 

A híres dj/producer magánéletébe ritkán enged bepillantást, de most azt is elárulta, hogy imádja a kutyákat, és a kellemest a hasznossal párosítva gyakran fut két kedvencével kikapcsolódásképpen.
  
Dexion Remember
Bárány Attila egész estés szett!
Club Helka (8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 8.)
2020.08.29., kapunyitás: 22:00
Jegyek itt: https://oneticket.hu/dexion-200829

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..