zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Chain Bridge Pop "Messze valahol"
2020. Szeptember 03.
A Chain Bridge Pop szeptember 8-án új lemezzel, és az album címadó dalához készült szöveges klippel nyitja meg a tanévet.

„Az egész lemezhez úgy fogtunk hozzá, hogy úgyis van csomó dalunk, miért ne vehetnénk fel őket? Nem így alakult... Amikor befejeztük a dalok felvételeit és egybe meghallgattuk őket, egy vadiúj történet látott napvilágot. Egy történet formálódott meg, amely finoman illeszkedik az idő múlásához, a szabadsághoz, az egyéni érzelmek kibontakozásához, nem utolsó sorban pedig ahhoz, hogy felnőttünk mi is.” – meséli Hajdu Erik frontember, aki a dalok és a szövegek forrása is egyben. A számok további csiszolását a zenekar közösen végezte, majd Varga Zoltán (USEME) producerrel alakították ki az album végső formáját a Song Song Production stúdióban.

„Annyi biztos, hogy két egyforma track nincs a lemezen.  Volt a fejünkben egy alapkoncepció: nem szeretnénk magunkat ismételni. Persze csalogatott bennünket a zenei újítás is; a korábbi dalainkhoz képest például nagyobb teret kapott az elektronikusabb hangzásvilág.”

„Van egy duett dalunk is az új albumon, melynek női főszereplője a csodás hangú Herrer Sári (Mary Popkids). Sokat gondolkodtunk, vajon kinek melyik lehet a kedvenc dala a lemezről. Ez még formálódik bennünk, de mindegyiket szeretjük valamiért, és mindegyik valami mást ad nekünk.” 
 
Szeptember 8-án digitálisan, majd fizikai formátumban is megjelenik második Chain Bridge Pop lemez. A Messze valahol címadó dal premierje a Petőfi Rádión lesz hallható, illetve egy szöveges videó is felkerült a Youtube-ra. 

„Ez az egész lemezfelvétel egy óriási, és egyben felejthetetlen kaland volt számunkra! Mint mindenki életét, minket is megbolygatott a járványhelyzet, de a lehető legpozitívabban álltunk a dolgok mögé. Nem lenne igaz, ha azt mondanánk, hogy gördülékenyen zajlott minden; mégis megálmodtunk valamit, amit sikerült teljesítenünk.” 
 
A Messze valahol nagylemez szeptember 8-án érkezik, a lemezbemutató koncert pedig a tervek szerint az A38-on lesz október 1-én

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..