zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Brutális gyilkosság: két magyar énekesnő is érintett!
2021. Február 10.
A Honeybeast Ha meghalok című dalához, Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez készült videó egy detektívregény misztikus világába kalauzol el minket…

A Honeybeast rendhagyó, film-klipjében gyilkosság, nyomozás, emlékek és érzelmek vizuális orgiája tárul elénk, idősík eltolásokkal és a tudatalattiba beragadó képekkel.
„Beával egy közös Aréna fellépés kapcsán ismerkedtünk össze. Épp Zsófinak mutattam új dalokat az öltözőben, amikor átszólt a másik helyiségből egy hang: ez tetszik, mi ez? Bea volt az… Ekkor jött a közös munka ötlete.” – meséli Bencsik-Kovács Zoltán, az együttes alapító-gitárosa, aki a klip kapcsán azt is elmondta, hogy „Imádom minden kockáját. Szeretem, hogy annyira részletgazdag, igényes, kidolgozott és teljesen őrült.”

Mindig elakad a lélegzet, amikor két ilyen nagy kaliberű énekes találkozik. Bea és Zsófi kapcsolatát a kölcsönös nagyrabecsülés és a határtalan szeretet jellemzi. „Azért szeretek Beával dolgozni, mert pozitív személyisége mindig áthatja a közös munkát, és ez az eredményen is meglátszik.” – Tarján Zsófi.

„Imádok filmezni, imádok elutazni egy másik világba. Most, hogy fizikailag ritkán változtatok teret, még nagyobb ajándék volt ez a klipforgatásnak szólított belső utazás. Tarján Zsófival, Kovács Ákos Dadannal (szerk. az együttes menedzsere), a Honeybeast tagjaival és más bátor emberekkel belecsöppentünk abba a szürreális világba, amelyet Dudás Balázs álmodott meg. Páratlan élmény, páratlan látvány, azóta is aranymajom-mécsestartóval, pirosra festett kastély falakkal és leanderrel álmodom. És ha egy óriási nyúlfej képe valahonnan bekúszik az alfában pihenő agysejtjeitek kreálmányaként, ne csodálkozzatok...” – meséli Palya Bea a klip kapcsán. 

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..