zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
A minden nehézséget legyőző kapcsolatokról szól B. Nagy Réka új dala
2021. Április 16.
B. Nagy Réka a Miskovits Marcival közösen kiadott ’Harcolok’ után ismét egy nagyon személyes és őszinte dallal jelentkezik. Az Ölelj című szerzeményt a vőlegényével való kapcsolata ihlette meg, mely a nehézségek ellenére erős maradt.

Rékáék múlt év végén költöztek új otthonukba, amíg ment az ügyintézés és a rendezkedés, addig fel sem tűnt nekik, hogy milyen nehéz időszakot sikerül most lezárniuk. Elképesztően büszkék rá, hogy mennyi problémát sikerült együtt legyűrniük. 
 
Mivel szilveszterkor végre volt egy kis ideje lelassulni, megpróbálta kiírni magából ezt az érzést. „Dallá akartam formálni a gondolataimat, mivel iszonyúan hálás vagyok ezért a helyzetért és persze Dávidért” – mesélte. „A szám két olyan emberről szól, akik számtalan nehézségen keresztülmentek, de mindezek ellenére végig megmaradtak egymás támaszainak.” Réka úgy érzi, az ő kapcsolata éppen ilyen vőlegényével. Ez a tiszta, feltétel nélküli szeretet ihlette a dalt és az hozzá készült videót is.
 
A klipet Laudon Andi és Réka rendezték, a felvételeket pedig mindössze egyetlen nap alatt rögzítették a vlogger, énekes lakásában. Mivel Rékát a Youtube-csatornája által ismerte meg a közönsége 4 évvel ezelőtt, így videó egyes jeleneteit is ’vlogszerűen’ komponálták bele a kész anyagba. Ezeken a képkockákon Réka Dáviddal szerepel, és bemutatják egy napjukat, melyből kiderül, milyen idilli, bensőséges a közös életük.  Külön öröm volt, hogy a négy kiskutyájuk is szerepet kaphatott a videóban. 
 
A felvételeken nem véletlenül dominál a kék és a narancssárga szín, hiszen míg az előbbi a biztonságot, az utóbbi az életvidámságot jelenti: Réka ezzel is szeretné megerősíteni a felvétel üzenetét. A dalszöveget Réka írta, a zenét pedig Johnny K Palmer és Kosztyu János jegyzi vele együtt. 

A klip mellett új kollekcióval is jelentkezik az énekesnő: a pólókra, táskákra és bögrékre egyik kedvenc tetoválása, egy felhők felett szálló hőlégballon került. Itt találsz róluk képet: https://www.goldrecord.hu/webshop/b-nagy-reka

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..