zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Kirobbanó energiával vissza a gyökerekhez
2021. Június 08.
Legújabb dalával éles fordulatot vesz a zenekar, és visszatér a kezdetek keményebb hangzásvilághoz.

A Bad & Heavy-vel kiszabadítják a vírushelyzet alatt visszafojtott energiáikat, amivel július 15-én a Budapest Park színpadát is elárasztják, méghozzá XXL méretben. 

A Brains hangzásának gerincét mindig is a drum’n’bass alapok alkották, de az elmúlt közel 3 évtized során a dubstep-től, a break-en, a hiphop-on, a rock-on keresztül egészen a ragga-ig rengeteg stílust beolvasztottak. Utóbbi megjelenéseiken már sokat finomodtak, és az eredetileg angol szövegeket is rendre felváltották a magyar nyelvűek. 

Most a nyitásra egy klasszik Brains hangszerelésű, angol szövegű dallal lepik meg rajongóikat. A Bad & Heavy - amelyben Mc Zeek is vendégszerepel – garantáltan újrahuzalozza idegrendszerünket. A dalhoz egy szövegklip is készült, amelyben az elmúlt pár év legmonumentálisabb parkos koncertjeinek a felvételeit láthatjuk.
  
A Brains XXL koncertjére minden eddiginél hosszabb – az újak mellett a korábbi dalokat is tartalmazó - műsorral készül július 15-re a Budapest Parkba. Annyi biztos, hogy jelentős energiaszint emelkedésre számíthatunk az elektronikus zenét játszó csapat nyitást követő első koncertjén.

Koncert: https://fb.me/e/2ekOHerl2

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..