zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Mr. Vasovski érezte, Kollányi Zsuzsi megírta
2021. Július 01.
2015-ben talált egymásra Kollányi Zsuzsi és Mr. Vasovski egy világszinten is egyedülálló produkcióban, melyben dj, énekes és szimfonikus zenekar szólalt meg egyszerre. A barátsággá mélyül munkakapcsolatból azóta több közös dal is született.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7oACpg5Hi9g" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

„2015-ben ismerkedtünk meg Zsuzsival. A Vasovski Symphonic produkcióban dolgoztunk először együtt a Papp László Aréna színpadán egy 50 fős szimfonikus zenekar közreműködésével, saját és feldolgozás dalokkal. Ezt követően a Lélegezz volt az első közös saját szerzeményünk 2020 nyarán, utána a Fohász decemberben, és most az Úgy érzem. Nagyon egymásra találtunk, ez a dal is úgy született, hogy elmondtam az érzéseimet Zsuzsinak, és ő azt szöveggé formálta.” – meséli Vasovski Norbert dj / producer.

Az Úgy érzem egy abszolút fúzió minden lehetséges szempontból. Több különböző ember, számos zenei világ, és ami összeköti őket: a barátság és a megértés. Vasovski Norbi alap gondolatai ihlették meg Kollányi Zsuzsit a dalszöveg írásakor, Németh Zsolt pedig hozzáadta a ’80-as évek hangzást. Ritmusos, de nem gyors, igazán kellemes autózós zene. Alap témája az elveszettség, és a veszteségérzetből való fordulás a remény felé. 

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..