zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Puskás Peti testvére új szerepben
2021. Szeptember 15.
Teljesen új zenei irányzatra váltott a The Biebers: a legfrissebb, Későn érkezem című daluk ugyanis nemcsak műfajilag, hanem a hozzá készült videoklip tekintetében is új fejezetet nyit a banda történetében.

Ráadásul Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett most először Puskás Danit is hallhatja énekelni a közönség. A ‘Későn érkezem’ a zenekar készülő harmadik nagylemezének második előfutára, a dalszöveget pedig Bánki Beni jegyzi.

„Egyáltalán nem terveztem, hogy ilyen módon is kilépek a reflektorfénybe, abszolút spontán döntés volt” – árulta el Puskás Dani. „Nagyon könnyen tudtam azonosulni a szöveggel és amikor felénekeltem a demót, olyan pozitív visszajelzéseket kaptam a tagoktól, hogy a dal végleges verziójából se vágtak ki” - mesélte nevetve és rögtön hozzátette azt is, azért még mindig zavarban van, hogy ezúttal énekesként tűnhet fel a The Biebers klipjében Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett. „Dani a zenekar egyik alapítója, zeneszerzője, producere szerintem ebben a számban teljesedik ki igazán, és mindhárman éppen azt a részt énekeljük, ami a legjobban áll nekünk” - hangsúlyozta Ekanem Bálint.

„Az elmúlt időszak egyébként is az új szerepekről szólt: én férj lettem, ráadásul Dani állt mellettem tanúként a nagy napon. Már ezzel is kilépett egy kicsit a komfortzónájából, most pedig énekesként is megmutatja magát. Mi jöhet még?” - tette fel a kérdést nevetve a zenekar frontembere, Puskás Peti.

A The Biebersnek nem titkolt célja, hogy új korszakot nyissanak a banda életében. „Egy frissebb, újabb megvalósításra törekedtünk” – mondta Dani. „Ez a változás már a legutóbbi, Lehetett volna másképp című számunkban is megfigyelhető volt. Bár még megvannak benne azok az elemek, amelyek a ’80-as évekre emlékeztetnek, de már sokkal inkább egy elektronikus zenei vonalon mozog.” Bálint pedig kiemelte, a jövőben hasonló stílusú dalokat szeretnének kiadni. „Ki merem jelenteni, hogy a Későn érkezem az egyik legjobban sikerült felvételünk. Úgy érzem, ezen az úton érdemes tovább haladnunk, reméljük a közönségünk is így érzi majd.”

A The Biebers nemcsak zeneileg nyitott új fejezetet ezzel a számmal, hanem a budapesti éjszaka legszebb pontjain játszódó klippel is. „Régóta terveztünk egy olyan videót, ami nem csak egy image klip, hanem főként egy történetet mesél el” – osztotta meg Peti. „Négy napon keresztül forgattuk a kisfilmet Büki Balázs rendezésében, az eredmény pedig túlszárnyalta minden elképzelésünket” – jelentette ki Peti a videóról, amelyben egy egyoldalú szerelmet mutatnak be a viszonzásra vágyó fél oldaláról. Emellett természetesen a három énekes is megjelenik a videóban.

A hét tagú zenekar jelenleg nagy koncertre készül, ugyanis október 9-én a budapesti Akvárium Klubban lépnek majd fel.

Facebook esemény: https://facebook.com/events/s/the-biebers-akvarium-klub-buda/436951440910135/

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..