zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Burai egy sorból tudja, ha barátja bajban van
2021. Szeptember 30.
A fiatal dj és Burai Krisztián régóta jó barátok, egy jó beszélgetést követően közös alkotással oldották fel a szerelmi bánatot.

„Krisztián egyből megérzete, hogy valami gond van, amikor átküldtem neki a dalt.” – Dj Christopher.  

„Hosszú harc után találtam meg a családi békét” – meséli Burai Krisztián, aki ma már barátai számára is támasz tud lenni.

 

„A Könnyár alapjainak készítésekor nagyon magam alatt voltam, egy három és fél éves kapcsolatnak lett vége épp. Próbáltam ezt eltitkolni, de Burai Krisztián egyből megérezte, hogy valami baj van, amikor átküldtem a track-et.”  - meséli a Christopher. „Egyből felhívott Krisztián, hogy menjek át, beszélgessünk és rögzítsük néhány verziót is a dalból. A dallammenet és a struktúra egy óra alatt meg is lett, annyira egy hullámhosszon voltunk. Teljesen új volt nekem, hogy valaki ennyire gyorsan felismeri a helyzetet, és megtalálja benne az előremutató üzenetet. Nem véletlen, hogy Burai Magyarország egyik legnépszerűbb szerzője. Azt gondolom, hogy remek egyveleg született az én elektro alapjaimból és az ő zenei fűszereiből.”   

Burai Krisztinán szerelmi élete sem volt éppen egyszerű az elmúlt években. „Hosszú harc után találtam meg a családi békét. Nehezen dolgoztam fel a sikert, volt olyan időszakom, mikor életem szerelmével - mára már gyermekem anyjával – is bizalmatlan voltam. Sok feszültség volt bennem akkoriban, de nagyon örülök, hogy végül visszataláltam a családomhoz.”

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..