zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
New Level Empire klipje az igazi titkokról
2021. November 16.
2021 sem múlhat el a szokásos őszi New Level Empire születésnapi koncert nélkül, idén pedig ez a szám a karmikus nyolcashoz ért.
 
Hosszú idő és számos rádiós kollab-szerzeményük után jelenik meg egy új, önálló New Level Empire dal „Látható” címmel, amihez egy különleges videó is készült.
 

 

„Az új dal a rejtett és látható érzésekről, titkainkról és őszinte érzelmeinkről szól, amit meg kell mutatnunk. A „Látható” klipjében a sziluettel, az árnyékokkal, a kontraszttal játszunk, ami erősen vizualizálja a dal mondanivalóját” – fejti ki Zola, az együttes énekese.  
 
A filmben egyébként a tagok mellett egy női szereplő is feltűnik, Güler Handi személyében, akit a közönség a Konyhafőnök műsorból, illetve jelenleg a Street Kitchen gasztroportál arcaként ismerhet. De most nem a főzőtudományát, hanem a szemét csillogtatta meg.
 
A modern pop-ötös formáció számára az idei év 2 rádiós dalt is hozott. Az év elején debütált „Te csak így vagy jó” után, nyár óta a „Az első és utolsó” szerepel szép eredménnyel a magyar rádiós listákon.
 
A zenekar legközelebb a 8. születésnapi koncertjén, november 19-én „Látható” és hallható az A38 színpadán, olyan vendégelőadókkal, mint Wolf Kati, Horváth Boldi (Kelemen Kabátban), Boros Csaba (Republic) és Curtis. 
 
 
 
 

 

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..