zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Willcox: Vajon miért fordul vissza valaki a saját poklába?
2021. December 09.
Egy mély, érzelmes dallal rukkolt elő az év legjobb magyar producere. A Desire amellett, hogy ismét egy komoly klub hit, tartalmában igazán érzékeny témákat feszeget.

 

 

A Fonogram díjas dj új klipjét Leholegacy rendezte, akivel közösen alakították ki Desire történet. 

„A Desire egy gyönyörű nő, akihez hiába ragaszkodik a párja, ő máshol keresi a boldogságot. A videóban nem szerettünk volna erkölcsi tanulságot leszűrni, okokat feltárni, vagy bármilyen magyarázatot adni... egyszerűen azt akartuk megmutatni, hogy mit érez a főszereplő. Milyen a tévelygő lélek fájdalma, milyen az a "menekülés", amiben él, milyen rémálmokkal és rossz érzésekkel kell megküzdenie naponta.  Ezért volt fontos, hogy a sztorit a mellékvágányra tévedt nő aspektusából mutassuk be” – mesélte ki Willcox, akiről köztudott, hogy a klip főszereplőjével ellentétben az a dj, aki már évek óta megtalálta a boldogságot párjával és két kicsi gyermekükkel.  

„A szám munkacíme az volt, hogy Bad Habit, és ez a "rossz szokás" is tökéletesen leírja Desire mindennapjait. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy az elképzelt karakter vajon miért fordul vissza rendszeresen a saját poklába?  Saját akaratából megy vissza rémálmai színhelyére; újra és újra átéli a traumát, ami rabságban tartja.” – folytatja a producer.

Willcox ezúttal egy magyar - a világhírű Ina kiadójánál, a Global Records-nál is közreműködő Bastiennel dolgozott együtt, akinek a hangja remekül illik a széles érzelmi spektrumú dalhoz.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..