zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
A sírás és az önfeledt tánc is terápia: ilyen a Blahalouisiana új nagylemeze
2022. Február 03.

Az albumot a toplistás „Nem ereszt” , „Ott van a nap”  és a „Szívemet kitéped” című slágerek és klipek vezették fel, amelyeken kívül még 9 dal kapott helyett a friss kiadványon. A lemezbemutató koncert pedig február 18-án lesz az Akvárium klubban. 

Az eddigi albumokkal ellentétben, ennek zenei anyagát nem egy „hagyományos” zenei stúdióban, hanem a MANK Alkotóházban, Galyatetőn rögzítették és a producer Weil András volt. 


"Szinte az egész lemezt fent írtuk a hegyen. Ez volt a menedékünk a pandémia okozta nyomás alól. Nagyon ki voltunk éhezve a zenélésre, amely abszolút hallható a dinamikus dalokon. Az alkotóház azért is volt kiváló környezet mert nem kellett feltétlenül előre egyeztetett stúdióidőkhöz alkalmazkodnunk és volt időnk elmélyedni magunkban, ezeknek eredménye hallható a lassabb, érzelemdúsabb vagy elgondolkodtatóbb dalokban. Szerintem ez az eddigi legizgalmasabb lemezünk" – mesélte a zenekar énekesnője Schoblocher Barbara. 


„Ez a lemez nekem terápia volt: ’ha nem idomul hozzánk az éjjel’, talán bele is őrülök az elmúlt másfél évbe. Komoly traumákkal tarkított időszak volt ez számomra, de megtaláltam a zenében a kapaszkodót, a zenekarban a társat és a galyatetői fenyők között a fényt. Nekem mindig ez jut majd eszembe a Blahalouisiana negyedik lemezérő” – tette hozzá Jancsó Gábor, dalszerző-basszusgitáros.
A lemezbemutató koncert február 18-án az Akvárium klubban lesz. 

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..