zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Monumentális új klip Pápai Jocitól és Majkától
2022. Október 14.
Lenyűgöző lett az eredmény

A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt.

"A Barokk üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború, a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is." - mondta az énekes-dalszerző.

Joci egy másik fontos gondolatot is át szeretne adni a komoly témákat feldolgozó dalszöveggel.  "Ugyan más történelmi korba tettük a klipet, de ez egy felhívás az emberek részére: Vessünk véget a háborúnak, bánjuk meg bűneinket és tegyük le a fegyvert, térjünk vissza Istenhez."

A dal Joci alkotói pályájának újabb jelentős darabja, az "Origo", az "Az én apám" és az "Özönvíz" után a "Barokk" került be a színes életműbe.

Az új dalban Joci jó barátja és mester társa, Majka is feltűnik a „látnok” szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix: "Az utolsó királyság" című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben.

"Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez " - mondta el Pápai Joci, aki decemberben egy budapesti koncerttel is várja rajongóit.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..