zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Caramel tüdőgyulladást kapott forgatásán, de szerinte így is megérte
2022. November 08.

Nemrégiben forgott Caramel „Újra” című dalához egy videó, melynek kulcsjelenetében az énekes a jéghideg Duna vizén lebeg.


 „Ez a viharos este; Még a miénk”

 
„Újra” egy tipikus ’carameles’ dal: hangzásában a ’80-as, ’90-es évekre hajaz, de természetesen modern, 2022-es hangszereléssel.
A hamarosan megjelenő lemez címadó dala akár egy szerelmes dal is lehetne, de nem az. „A legbelsőbb érzéseimről éneklek. Ki akartam fejezni mindazt, amit az elmúlt években éreztem: azt, hogyan lehet visszatérni és újjászületni az elveszettség után.”


Ehhez a bensőséges hangulatú szerzeményhez nemrégiben egy imidzsklip is készült, amely több verzió közül lett a befutó.
„Ez a videó volt annyira letisztult és egyszerű, hogy a nézőt engedi teljesen a zenére koncentrálni.  Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem. A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe: ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a ’bátorságom’ eredményét: tüdőgyulladást kaptam. Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos. Azt kell mondanom, hogy ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást, csak az sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát.” – meséli Caramel, aki ezúttal feláldozta egészségét a művészet oltárán.
 
https://www.goldrecord.hu/webshop/caramel
https://www.facebook.com/caramelmusic.hu

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..