zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Izgalmas témákkal készülnek a goldosok a Music Hungary Showcase & Konferenciára
2022. November 11.

A Veszprében, November 29-én kezdődő kétnapos szakmai rendezvényen rengeteg izgalmas programmal, előadóval, zenei szakemberrel találkozhatsz majd. A konferencia programjában megtalálod majd a Gold Record előadóját, B. Nagy Rékát és három munkatársunk is feltűnik majd a szakmai paneleken.

Molnár Gábor a Gold Record vezetője részt vett abban a munkacsoportban, amely a magyar zenék arányát vizsgálta a médiában és a streamfelületeken. Az eredményeket most osztják majd meg először a nyilvánosággal.

november 29. kedd
Nagyterem
13:45-14:30
Előadó(k): Molnár Gábor, Békés Gergely, Temesi Bertalan

 

Kovács Ákos Dadan pedig boncmesternek áll... A Music Hungary Showcase-re meghívott zenekarok tagjai fekszenek fel a magyar zeneipar boncasztalára, ahol szakértőink kivesézik, hogy milyen pályakép várhat rájuk, min kellene változtatniuk és mit csinálnak már nagyon is jól.

november 29. kedd
Konferenciaterem
14:45-16:00
Előadó(k): Élő Márton, Tóth Barbara, Kovács Ákos Dadan, Moderátor: Süli András

 

Őri Ferenc, aki szintén a Gold Record egyik menedzsere egy, a múlt évi konferencián felvetődött kérdéssel: a zenészek/zeneipari dolgozók mentális egészségének fenntartásával kapcsolatban mondja el gondolatait.

november 29. kedd
Nagyterem
18:00-19:00
Előadó(k): Lotfi Begi, Bérczes Ádám, Őri Ferenc, Sebestény-Gallasz Enikő

 

Külön öröm számunkra, hogy az egyik előadónk B.Nagy Réka is meghívást kapott egy kerekasztal beszélgetésre, ahol az online világ és a valóság lesz a téma.

A főbb kérdések: Vajon átváltható-e a socialmediában a követőink száma koncertjegyre, hús-vér közönségre? Hogyan hat a cancel culture a valós szociális életre? Egy megosztott fotóra érkező like-ok száma mit tesz az önértékeléssel? Van-e morális felelőssége a zenészeknek, influenszereknek a követőikkel szemben? Hogyan hat a virtuális siker a kézzelfogható környezetünkre?

november 30. szerda
Nagyterem
16:30-17:15
Előadó(k): Lil Frakk, B. Nagy Réka, Réz György, Paczári Viktor

A Music Hungary Showcase & Konferencia részletes programját itt találod: https://musichungary.hu/

Az előadókról itt tájékozódhatsz részletesen: https://musichungary.hu/eloadok-2022/

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..