zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala
2023. Március 20.

Mindenkié címmel megjelent B. Nagy Réka legújabb száma, amiben megosztja a tapasztalatait arról, hogy milyen fojtogató hatással lehet a közösségi média által rájuk irányuló túlzott figyelem és a határaik megsértése.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Zsx10Clj82g" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

„Énekesnőként, influenszerként és tartalomkészítőként gyakran azt látjuk, a követőink nem tartják tiszteletben a személyes terünket” – mondja B. Nagy Réka. „Hiába engedünk betekintést a magánszféránkba, életünk egy nagyobb szeletébe, mintha nem lenne elég, amit adunk magunkból és sok kritika ér minket” – meséli legújabb, Mindenkié című daláról, melynek zenéjét és szövegét Mórocz Tamás írta Réka tapasztalatai alapján, a produceri munkálatok Somogyvári Dániel közreműködésével zajlottak.
A számhoz készített videoklipben megjelenik az énekesnő színpadi és hétköznapi énje is: ezzel többek között arra szeretne rámutatni, hogy közszereplőként ők is éppen olyan emberek, mint bárki más, de a rájuk irányuló figyelem miatt sokszor magányosnak érzik magukat. „Állandó zaj vesz körül bennünket, elvárják tőlünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk” - emeli ki Réka, aki az utolsó képkockákon szinte megőrül attól, hogy meg akar felelni mindenkinek.

A kisfilmet Radics Tamás rendezte és Szabó Hédi, Horváth Balázs, Kiss Imi, illetve Georgita Máté Dezső is feltűnik néhány jelenetben, akikkel Réka jelenleg a Gabby Petito-ügy inspirálta Túlságosan vékony falak című színházi projekten dolgozik együtt. „A színházat és a kihívásokat is szerettem, ezért rögtön igent mondtam a felkérésre” – árulja el Réka, aki a saját élményeire támaszkodott a karaktere megformálásakor. „Mivel többször is éneklek az előadásban, úgy gondoltuk, jó lenne, ha egy dal is születne a témában.”

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..