zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Látványos klippel és új dallal jelentkezett G.w.M
2023. Szeptember 20.

„Évek óta állt már a fiókomban a dal, de most több másikkal együtt elővettem, hogy átdolgozzam. Azt éreztem, hogy ez nagyon jó lehet, ezért szerettem volna, ha klip is készül hozzá” – fogalmazott G.w.M.

A videót az egyik legfoglalkoztatottabb kliprendező és G.w.M jó barátja, leholegacy jegyzi, aki egy nagyon sajátos világot álmodott meg hozzá: afféle horrortörténet kíséretében keltette életre a dalt. „Először meg is kérdeztem, hogy nem sok-e ez egy kicsit, de aztán bíztam az ötletében, és szerinem jól tettem. Nagyon látványos, extravagáns klip lett, a dal és a videó kettőssége egységet alkotnak” – tette hozzá G.w.M. A kliphez egyébként a nagysikerű You című sorozat is inspirációul szolgált.

 

A szövegben mindenki számára ismerős probléma jelenik meg: azt az állapotot írja le, amikor egy kiegyenlítetlen, tönkrement párkapcsolatból próbálunk felépülni. Az ekkor tapasztalt mélységek és a továbblépést elővetítő pillanatok egyaránt visszaköszönnek a sorokból. „Szerintem sokan éreztek már így, ezeket a lelkiállapotokat szerettem volna visszaadni a szövegben” – mondta el az előadó.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..