zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Leplezetlen őszinteség és indulat: új dallal jelentkezett Alee
2023. Szeptember 21.

„Tudom, hogy bárhogyan csinálom, nektek én nem leszek hiteles” – hallható az új dalban, melyhez erőteljes klip is készült.

Balázs Alex, azaz Alee az X-Faktor tizedik évadának győztese volt, azóta is számos saját dalt adott ki. Zenéiben gyakran reagál az őt körülvevő történésekre, személyes hullámvölgyeire, problémáira is. Már a két hónappal ezelőtti Délután fél 6-ban is őszintén vallott saját démonjaival való küzdelmeiről, és a mostani megjelenés is hasonlóan szókimondó lett, Alee pedig bizonyos tekintetben visszatér vele a gyökereihez.

A Dzsindzser és Závodi Marcel közreműködésével készült dal szövegében afféle hitvallást fogalmaz meg a fiatal előadó: soha nem áll be a sorba, és már megtanulta, hogy bármit csinál, mindenképpen a közönség céltáblája lesz. Az őt érő rosszindulatú visszajelzések tükrében jellemzi saját magát, a róla többekben kialakult képet fogalmazza meg a sorokban, valamint azt, hogy hiába várják tőle, hogy meg akarjon felelni, előadóként ezt elutasítja, és mindig önazonos marad.

A produceri és zeneszerzői munka mellett a dalhoz készült klipet is Závodi Marcel jegyzi.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..