zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Megérkezett Mihályfi Luca új EP-jének első dala, a Csokyval közös Valentino
2023. Október 03.

A dalok ugyan nem olyan sorrendben kerültek az EP-re, ahogyan megszülettek, mégis kerek történetet mesélnek el. „Olyan ez nekem, mintha naplót olvasnék az elmúlt fél évemről” – meséli Luca az Amnézia című anyagról. Három dal, egy történet: a lány beleszeret a rosszfiúba, a csalódásból feleszmélve keményen odaszól neki, majd végül csak szeretné elfelejteni, amit átélt. Mindegyikhez érkezik klip is, melyekben Luca több oldalát is megmutatja. Az EP előfutáraként a Valentinót láthatja és hallhatja először a közönség.

„Az első két dal a nyaramat tükrözi: felszabadult, bulis időszak volt, sokat koncerteztem Manuellel és egyedül is. A most megjelenő Valentino egy vagány oldalamat mutatja meg, és nagyon szerettem volna egy férfihangot is bele, hiszen mégiscsak szerelmes dal. Csokyval nagyon jóban vagyunk, már az X-Faktor alatt beszéltünk róla, hogy jó lenne együtt dolgozni. Szuper előadónak és fantasztikus karakternek tartom, aki mindezek mellett még jó színész is” – mesélte Luca, aki a klipek megalkotásában is aktív szerepet vállalt. „A Valentino storyline-ját én írtam, a hamarosan megjelenő Rari kapcsán is konkrét elképzeléseim voltak, ezeket a Shaky Whips csapata készítette, a címadó Amnéziát pedig én forgattam a VHS kamerámmal” – árulta el.

Luca a harmadik, címadó dalról is mesélt: „Hozzám érzelmileg ez áll a legközelebb. Hét hónapja írtam, amikor vége lett egy kapcsolatomnak. Nagyon mély érzések buggyantak ki akkor belőlem és így született a dal, ami szerintem nagyon szép lezárása ennek az EP-nek. Az ehhez készült videó is különleges, mert tényleg azt adja vissza, amilyen vagyok: nincsen semmilyen álarc vagy szerep.”

A Valentinót hamarosan követi a második dal, a Rari, majd novemberben az Amnéziával áll össze az EP. Luca addig sem tervez pihenni, továbbra is koncertezik, szeptember 28-án például Manuellel lépett fel a Budapest Parkban, és a közeljövőben újabb megjelenéseket tervez.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..