zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Valóság és szürrealitás a The Carbonfools új klipjében
2023. December 19.

A zenekar legújabb dala a Lost My Cool címet viseli, és a hozzá készült videóban nagyon kifejezően keveredik a realitás a mesterséges intelligencia valóságon túli világával, azonban a történet nem meseszerű: mindenki számára ismerősek lehetnek a felvillanó képek.

A dinamikus zene és a meglepő vizualitás azt a valóságot mutatja be, amit egyre inkább átjár a mindennapi stressz, szorongás és a félelmek, amelyeket egyre nehezebben tudunk ellensúlyozni a valós emberi kapcsolatainkkal. A dal és a klip ezeket az érzéseket tükrözi szövegében, hangzásában és képi világában egyaránt, és biztos, hogy sokan tudnak azonosulni az üzenetével.

 

A The Carbonfools legutóbbi, Carbonsun című nagylemeze óta folyamatosan érkeznek az új anyagok, így valószínűleg hamarosan újra összegyűlik egy nagylemeznyi tartalom. Január 13-i A38-as koncertjüket így akár nevezhetnék egy „féllemez-bemutatónak” is. A koncertre felejthetetlen zenei megoldásokkal készül a zenekar, de azt ígérik, hogy további meglepetések is lesznek, így érdemes velük indítani a szezont.  

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..