zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Nyári szerelem a Honeybeast új klipjében!
2018. Május 18.
Hamarosan megjelenik a Honeybeast ötödik nagylemeze, amelynek előfutárához, az ´Utazó´ című dalhoz készített egy vidám, szerelmes klipet a zenekar. Az új szerzeményt május 18-án este élőben is meghallgathatjuk a Budapest Parkban.

Hamarosan megjelenik a Honeybeast ötödik nagylemeze, amelynek előfutárához, az ´Utazó´ című dalhoz készített egy vidám, szerelmes klipet a zenekar. Az új szerzeményt május 18-án este élőben is meghallgathatjuk a Budapest Parkban.

https://www.youtube.com/watch?v=l1frg2fKftc&feature=youtu.be

Az „Utazó” egy kifejezetten könnyed, nyári pop dal lett. Szerzője, ahogyan az összes eddigi Honeybeast dalnak, Bencsik-Kovács Zoltán, az együttes gitárosa. A Korda Filmstúdióban felvett klip fókusza egy szerelmespáron van, de a zenekar tagjai is feltűnnek benne.

„Sok rendezővel dolgoztunk már közösen. Ipacs Gergővel most másodszorra forgattunk, ő rendezte az egyik kedvencünket, az „Ül”-t is. Szerintem ezúttal is a legjobbat hozta ki a témából. Általában nagyon kritikusak vagyunk a klipjeinkkel, de az „Utazót” kifejezetten szeretjük. Szenzációsak a főszereplők, és az egész könnyed, nyári hangulatú lett, amilyen a dal is. A zenekari tagok, csak egy-két másodpercre bukkannak fel a videóban. A cameozás, azaz a mellékszereplőként való megjelenés a saját klipjeinkben már hagyomány nálunk.” – foglalja össze Bencsik-Kovács Zoltán.

A dal üzenete, hogy a nagy szerelem elöl senki sem menekülhet. Természetesen a szövegnek - ahogyan azt a Honeybeast-től megszokhattuk - most is több értelmezési síkja van: egy kapcsolat újraélesztése, két életforma közti választás, beteljesült szerelem…

www.goldrecord.hu

https://www.facebook.com/honeybeastofficial/

MINI INTERJÚ 24.hu részére

Válaszol: Bencsik-Kovács Zoltán, gitáros-szerző

Hamarosan megjelenik az új Honeybeast album, mire számíthatunk?

„Élet a Marson” lesz a lemez címe, ami egyben egy dal címe is. A „Súlytalan”-nál megkezdett irányvonalat folytatjuk. Szeretnénk elérni minél szélesebb közönséget a zenénkkel. Van egy sajátos Honeybeast hang, amit semmiképpen nem akarunk elhagyni, de emellett arra törekszünk, hogy a legmodernebb, naprakészt hangzást hozzuk. Az új albumon is megmarad a markáns ’Honeybeast hang’, ugyanakkor lesznek benne hangszerelési, hangzásbeli valamint effekt újítások. Hozzuk most is a ránk jellemző a dallamosságot, és a szövegek több dimenziósságát, de aktualizált hangzásvilággal fűszerezzük meg.

Készültök valami extrával a ma esti Budapest Park koncertre?

Nagy nap ez a mai számunkra! A dal és klippremier mellett este nagykoncert több ezer ember előtt a Parkban. A helyszínhez méltó látványvilággal és hangosítással készülünk. Extra meglepetés pedig az lesz, hogy két vadonatúj dalt is eljátszunk a közönségnek. A „Lényeg” cíművel indítjuk a koncertet, ami egyébként az új albumon is az első dal lesz. Azért esett erre a választásunk, mert közvetlenül megszólítja a közönséget. Emellett a ma megjelent „Utazó”-t is eljátsszuk este.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..