zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
A nyár utolsó szimfonikus éjszakája Tokajban a Margaret Islanddel
2019. Augusztus 13.
Megérkezett a Margaret Island Éjszaka című dalának áthangszerelt verziója

Megérkezett a Margaret Island Éjszaka című dalának áthangszerelt verziója

Szimfonikus verzióban hallhatjuk a Margaret Island Éjszaka című dalát, melyet áthangszerelt változatban a nyár utolsó napján, augusztus 31-én Tokajban élőben még elcsíphet a közönség - utolsó állomásához érkezett az idei Legszebb színek turné!

Az eddigi élményekről a csapat egy rövid videóban is mesél:

A nyár első napján indult útjára a Margaret Island nem mindennapi ötállomásos koncertsorozata: a Legszebb színek elnevezésű országjáró turnén a zenekar mesés látványvilágú világörökségi helyszíneken is koncertezett. Névadó szigetükre hazatérve a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon csendült fel a szezon során először szimfonikus zenei kísérettel kiegészülve többek között az Éjszaka című daluk, melyet most meg is jelentettek: 

Éjszaka szimfonik videó:

Egy igazán rendkívüli helyszínen, az Aggteleki cseppkőbarlang mélyében folytatták a sorozatot, majd a pannonhalmi levendulamezőkön adott akusztikus koncert után a Szigligeti várban adtak naplementés koncertet. A nyarat a Tokaj Fesztiválkatlanban zárják, amiről itt tudhatsz meg minden infót: https://www.facebook.com/events/1106285736248880/.

“Mindig is szerettük hangsúlyozni az utazás fontosságát, ezért az 5. évünkbe lépve a közönségünket egy közös országjárásra invitáltuk: így juthattunk el a hűs Baradla-barlangba, a levendulamezőktől illatozó Pannonhalmára, és egyik kedvenc koncerthelyszínünkre, a csodás panorámájú Szigligeti-várba”, számol be élményeiről Lábas Viki, a zenekar énekesnője. “Számtalan kincset rejt a hazai táj, mi pedig egy kis szeletét szerettük volna megmutatni, kedvet csinálni a további felfedezésekhez. Tokaj lesz az utolsó állomásunk, alig várjuk, hogy a szabad ég alatt idén utoljára felcsendüljenek az áthangszerelt dalaink!”

Margaret Island Legszebb színek turné
Tokaj Fesztiválkatlan
2019. augusztus 31. 20:00 óra
Jegyvásárlás: https://broadway.jegy.hu/program/margaret-island-koncert-101796/528682

https://www.facebook.com/events/1106285736248880/

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..