zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Céginformáció

A Gold Record 1997-ben alakult.

Az első évben popzenei menedzsmentként tevékenykedtünk. A cég nevéhez fűződött ebben az időben a Baby Sisters, Alexa és az Emberek produkciók elindítása és működtetése.

Cégprofilunk folyamatosan bővült, további együttesek kizárólagos műsorszervezését vállaltuk fel. Ekkor szerződtünk Roy & Ádámmal, VIP-vel, és több kiváló előadóval. 2002-ben cégünk nevéhez fűződött a többszörös platinalemezes Fiesta együttes indítása és menedzselése.

2004-ben már önálló, a MAHASZ és a BIEM-IFPI tagjaként működő hanglemezkiadóként jelentettük meg kiadványainkat. Rugalmas és független cégként a “szórakoztatóipar” számos ágán lehetőségünk adódott sikeres produkciókban közreműködni, így a rendezvény- és műsorszervezési ügyfélkör is folyamatosan bővült.

2008-2010 között több sikeres tini előadóval dolgoztunk együtt. Többek között az aranylemezes Lolával, SP-vel, akivel önálló stadion koncerteket szerveztünk, és Fluorral, akivel a Hip Hop újra sikerműfajjá vált.

2010-ben az X-Faktor menedzsmenti és booking cégévé váltunk. Segítségünkkel indult Takács Nikolas zenei karrierje. Wolf Katival képviseltük Magyarországot a 2011-es düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon.

2013-ban elindult a Rebel Music label-ünk, ahol a rock és fesztivál zenekarokra specializálva nyújtunk kiadói és menedzsmenti szolgáltatásokat. Ezen műfaj legsikeresebb előadói jelenleg kiadónk gondozásában jelennek meg. (Honeybeast, Blahalouisiana, Fish!, Supernem, Magashegyi Underground, The Biebers, stb.)

2016-ban szerződtünk a X-Faktor és a Got Talent nemzetközi tulajdonosával, a SYCO Internationallal, és Magyarországon a Gold Record a kizárólagos zenei menedzsmentje és kiadója a korábban említett műsorból kilépő produkcióknak.

2017 januárjában cégünk szervezte a magyar delegációt és fogadást a legrangosabb európai showcase fesztiválon, a Eurosonic-on, a Cseh Tamás Program támogatásával.

2018 A multifunkcionális szervezőcéggé alakultunk, 360 fokos modellben dolgozunk. Célunk a folyamatos fejlődés. Saját kommunikációs, booking, merchandise és sales osztály mellett kiemelt figyelmet fordítunk a pályázatokra is.

2019 Félszáz előadóval dolgozunk. A zenekarok énekesek mellett, külön divízió foglalkozik a tribute előadóinkkal és a dj-kkel is. Ősszel a Gold Record lett az X-Faktor zenei utógondozó menedzsmentje, így a műsor döntőjébe került előadók dalai a kiadó gondozásában jelennek meg.


A cég ügyvezetője a MAHASZ elnökségének tagja.

Cégadatok
Cégnév: Gold Record Music Kft.
Székhely: 1122 Budapest, Határőr út 58.
Adószám: 11928955-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-904333
Bank account: 10201006-50081644-00000000
CEO: Molnár Gábor
Telefonszám:+36-1-214-9069
Alapítás helyszíne: Budapest
Alapítás ideje: 1999. november
Céglogó
Térkép
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..