zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Imákat így még nem hallhattál
2020. December 01.
Soha nem volt jobban szükségünk az ima megtartó erejére, mint most a globális vírushelyzet időszakában, mégsem volt könnyű megtalálni őket, főleg nem jó minőségben.
’Teremts bennünk csendet!’ címen CD-n és online egy hiánypótló gyűjtemény jelent meg a sok ezer éve lelkitámaszt adó szent szövegekből neves színművészek előadásában. 
 
 
A tavaszi „leállás” alatt már érezhető volt, hogy az emberek minden korábbinál nyitottabbak lettek a lelki feltöltődést segítő tartalmakra. Látványosan felpörögtek a hangoskönyvek, és az ilyen témával foglalkozó filmek és előadások megtekintései. Az egyik legalapvetőbb lélekkel, foglalkozó tartalomcsoport, az imádságok mégis alig voltak elérhetőek, jó minőségben még a legismertebb szövegek sem voltak megtalálhatóak az online térben. 
„Én vallásos vagyok, de azon kívül, hogy a mindennapi életben tartom a vallási szabályokat, a munkámba ezt kevéssé vittem bele eddig. Most egy olyan együttállás alakult ki, amiben ez összekapcsolódott. Ettől függetlenül ez a gyűjtemény nem egy vallási promóció, inkább egy reakció arra, ami a vírus miatt az emberek lelkében kialakult.” – foglalja össze a gyűjtemény történetét Molnár Gábor, a Gold Record ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy első körben a katolikus, a református és az evangélikus imákat gyűjtötték össze egyházi szakértő segítségével, lektorálásával. A kiadvány finanszírozása állami és egyházi támogatás nélkül, a kiadó saját forrásából történt, és a tartalmakból befolyó nyereséget az Ökomenikus Segélyszervezet részére ajánlották fel.
Az imádságokat neves színművészek és médiaszemélyiségek mondták fel, akik mindannyian lelkesen vettek részt a projektben. Bajza Viktória, Bencze Ilona, Dunai Tamás, Galbenisz Tomasz, Gundel Takács Gábor, Hűvösvölgyi Ildikó, Kautzky Armand, Kiss Mari, Kökényessy Ági, Nagy Sándor és Németh Borbála kölcsönözték hangjukat a felvételekhez. 
A lemezborító és az online tartalmak borítóképeit és kapcsolódó kreatív anyagait a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft-n keresztül felkért grafikusművész, Szabó Zsófi készítette el, akivel már korábban is dolgozott a kiadó. 
A ’Teremts bennünk csendet’ lemez hamarosan elérhető a nagyobb CD áruházakban és megrendelhető a https://www.goldrecord.hu/webshop oldalon!
 
YouTube: https://bit.ly/33VgbX5
Spotify: https://spoti.fi/3qLV3wz         
Rendeld meg itt: https://www.goldrecord.hu/webshop/1107-teremts-bennunk-csendet
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..