zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
B. Nagy Réka „kitörök a börtönből”
2020. December 16.
A legújabb, Harcolok című dalt a koronavírus-járvány miatt bezártságban töltött időszak ihlette, amikor sokakhoz hasonlóan Rékának is rengeteg ideje volt arra, hogy önmagára fókuszáljon. Rájött, mennyi minden lakozik benne, amit már nem is fél megmutatni

Alig pár hónappal a Valahol című számának megjelenése után újabb dallal jelentkezik B. Nagy Réka, aki ismét Johnny K. Palmerrel dolgozott a zenén, ám ezúttal Miskovits Marci is csatlakozott hozzájuk. 

„Ezekben a hónapokban hatalmas belső vívódást éltem meg azzal kapcsolatban, hány énem is van valójában, akár a belső tulajdonságokat, akár a stíltusomat és a megjelenésemet illetően is. Ez inspirálta a Harcolok dalszövegét, amivel úgy gondolom, nagyon sokan tudnak majd azonosulni – főleg a fiatalok, akik még keresik önmagukat” – mesélte Réka, akinek vloggerként is az a célja, hogy minél több embert arra ösztönözzön, merje felvállalni az igazi énjét. „Azt az érzést próbálom átadni, amikor az ember szeretne kitörni, de fél attól, hogy meglépje, mert annyi minden zajlik egyszerre a fejében.” 

A Harcolok hangszerelésében Johnny K. Palmer segített neki, akivel egy rádióbarát és egy vagányabb, rockeres klipverziót is készítettek a számhoz, az utóbbi egy elektromos gitárszólóval kezdődik. Megmutatták a szerzeményt Miskovits Marcinak is, akit annyira megfogott a készülő projekt, hogy felajánlotta, írna egy versét a szöveghez. „Marci része tökéletesen passzolt ahhoz, amit ki szerettem volna fejezni ezzel a dallal, pontosan azt fogalmazta meg, amit elképzeltem, így a közös munka az első pillanattól fogva elképesztően jól működött” – árulta el a vlogger-énekesnő. 

A szám videóklipjét Laudon Andi és Kovács Zsuzsi segítségével forgatták le két nap alatt: először a filmszerű jeleneteket vették fel a Neverland Bar & Escape Roomban, itt készültek el a börtönt és az űrhajót megjelenítő képek, a második napon pedig a Marcival közös részeket rögzítették. „A klipben is azt szerettük volna hangsúlyozni, mennyire komplex a személyiségem, négy különböző énem is megjelentik a videóban. Ahogy a dalszöveg végén arról beszélek, hogy a bennem lévő szilánkokat összeépítem, úgy az utolsó képkockákon egyszerre jelenik meg mind a négy, általam bemutatott karakter is. Lezárásképpen pedig kitörök a börtönből, ami azt szimbolizálja, hogy fel merem vállalni, ki vagyok.” 

https://www.facebook.com/rekamusicofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCcaNqsa4dE0Ccs9wdM9HQAA

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..