zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Ezt a társásjátékot mindannyian játsszuk, még akkor is, ha utáljuk
2021. Március 23.
Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a ‘Pók’.

A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő Kizlinger Lilla rendezett.  
  

„Épp a plafonon a szemed, keresed, / Keresed a bűnbakot / Levezetnéd rajta már / A nyolc órányi műszakot / Aztán meglátod a Pókot, / Ez aztán a szerencse! / Hátradőlsz, hagyod, hogy a / Gyűlölet a nyelvedet vezesse”
 
„A dal alapgondolata, a pók-metafora már évek óta motoszkált a fejemben. Akkoriban több alkalommal is nekiültünk megírni a szöveghez passzoló zenét, de valahogy sosem voltunk elégedettek vele, ezért pár évig a fiókban porosodott. A szöveg mondanivalója, az elfogadásra való felhívás viszont ezen idő alatt sajnos semmit sem veszített aktualitásából, sőt, ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon újra és újra rádöbbensz a helyzetre. Őszintén szólva néhány ilyen komment annyira megfogott, hogy úgy döntöttem beleírom a dalba. Például az ’Ádám és Éva, nem Ádám és Béla’ dolgot. Ez volt az, ami erőt adott nekünk ahhoz, hogy befejezzük a trekk írását.”  - meséli a dal születése kapcsán a zenekar énekese, Fekete Giorgio.
 
A Pókhoz - az idei Berlini Filmfesztiválon Ezüst Medve-díjas - Kizlinger Lilla rendezésében készített videóklipet a zenekar, amelyben a tagok egy társasjáték szereplőiként elevenedtek meg.
  
https://www.facebook.com/carsoncoma/
https://www.instagram.com/carsoncoma

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..