zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Pandóra Projekt: Párválasztó
2023. Június 15.

2023 elején jelent meg a Pandóra Projekt, azaz Major Dorci és Végh Janka zenekarának első lemeze, a körbe-körbe karikába. A találó cím a Párválasztó szövegében szerepel, amelyhez most lendületes klip is érkezett. 

A közönség számára nem ismeretlen a dal: jó ideje játssza a Petőfi Rádió, ahol a top 40-ben már a második helyet is megjárta. A Párválasztó arról szól, hogy ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat, másokat is fel kell fedeznünk.

A lányok a klip kapcsán elmondták, hogy egyszerre érezték nagyon testhezállónak a szerepüket, miközben a komfortzónájukból is kiléptek. „Mindig azt hittem magamról, hogy rossz sofőr vagyok, mégis abszolváltam az autós üldözést egy babakék old timerben előzgetve és jelvényt mutogatva. Emellett egy nagyon menő, bátor és vakmerő nyomozóként is helytálltam, nagyon jó érzés volt” – fogalmazott Major Dorci.

A dal hangulatában is fontos szerepet kap az üldözés, nincs ez másképp a videóban sem. „Boldogság, kergetés, körbe-körbe karikába, a végén pedig egy beteljesülés, még ha annak meg is van az ára” – tette hozzá.

A klip ugyan izgalmas történetet mesél el, mégsem homályosítja el a dal mondanivalóját, sőt: új értelmezéseket társít hozzá. Janka így mesélt erről: „Ez volt az egyik legjobb forgatási élményem, és a Párválasztó új jelentést nyert számomra. Egy saját magammal vívott harcról mesél, és ez a klipben is visszaköszön.”

 

A rendezésért Dezső felelt, az operatőr Barna Máté volt. A Major Dorci, Végh Janka és Kövesi Zsombor szereplésével készült klip vágója Kőváry Dániel.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..