zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
A „Tavaszi szél” az év klubslágere!
2018. Május 08.

Zareh Kan, hazánk egyik legnépszerűbb DJ- producere az X-Faktorban ismertté vált Ham Ko Ham közreműködésével feldolgozta az egyik legszebb népdalunkat. A „Tavaszi szélhez” videóklip is készült.

Zareh Kan többek között a Minimal Madness bulik rezidense, de fiatal kora ellenére jelentős külföldi karriert is maga mögött tudhat. Bejárta fél Europát, és mérföldkő volt számára a mexikói Dream Festival-on való szereplés, ahol közel tízezer ember előtt olyan ikonikus DJ-k mellett lépett fel, mint Umek, Carlo Lio, vagy Mark Fanciulli… Rövid idő alatt bejárta Magyarország legnívósabb Clubjait és fesztiváljait is, több jelentős hazai brand rezidense (INSOMNIA – TRIPPY CAT – MNML CLASSIC). 2017-ben jelölést kapott a Ballantine´s Music Awards év felfedezettje és producere kategóriákban. Dinamikus szettjeivel és hatalmas “oroszlán szívével” hamar belopta magát a közönség kegyeibe, mára hazánk egyik elsőszámú újgenerációs minimal és club house DJ-producere, aki szerint saját zenék nélkül nem lehet igazán közel kerülni a közönséghez.

„A dal koncepcióját közösen a Gold Record kiadóval találtuk ki. Bár volt már rá példa, hogy két ilyen műfajt, mint a népzene és az elektronikus zene vegyítenek, továbbra is egy izgalmas fúzió. A „Tavaszi Szél” egy mindenki által jól ismert dal, és mindenképpen szerettük volna olyasvalakivel felénekeltetni, aki közel áll ehhez a zenei világhoz és hiteles. A Ham Ko Ham egyértelmű választásnak bizonyult. Már előtte is volt hasonló koncepciójú számom, a „Bánat Utca”, részben ennek a sikerén felbuzdulva nyúltunk vissza most is a népzenéhez. Mindemellett reménykedünk abban, hogy az elkészült dal hozzájárul ahhoz, hogy elérhetőbbé tegye az új generáció számára is a magyar zenei kultúrát nem csak itthon, hanem külföldön is.” – meséli Zareh Kan.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..