DJ Dominique

36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992-óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként. Olyan legendás budapesti szórakozóhelyek rezidense volt már, mint a Soho London, a Széchenyi-kert, a Retropolis, a Moulin Rouge és a Morrison´s Liget, de megfordult már fellépőként az ország szinte összes kisebb és nagyobb klubjában.

Több alkalommal volt már szerencséje színpadra lépni a Népstadionban, a Papp László Sportarénában, a Hungexpon és a Syma-csarnokban is, minden egyes alkalommal több ezer embert szórakoztatva.

Továbbá rendszeres fellépője a legnagyobb hazai fesztiváloknak is [Sziget, EFOTT, SZIN, Total Dance, A Mi Velencénk Fesztivál, Nagy Retro Fesztivál].

Olyan neves előadók előtt/után lépett már fel, mint Michael Jackson, a Scooter, a 4 The Cause, Mr. President vagy éppen a Hungária, a TNT, a Neoton, a Dolly Roll, de napjaink zenéit képviselve, készített közös dalt Bárány Attilával, Dave Martinnal (hazánk legnépszerűbb, külföldön is ismert DJ-duója, a StadiumX oszlopos tagjával) valamint remixeket többek között Caramel és Radics Gigi dalaiból. Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison´s 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként, az elmúlt évben pedig, több, mint 500 fellépésen találkozhatott vele a közönség.

Galéria