zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Spencer Hill Magic Band

A megalakulásakor olyan zenei űrbe robbant be a zenekar, amely az egész világon érintetlen volt, ugyanis addig nem létezett élőben játszó zenekar, amely Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek zenéit dolgozta fel és adta elő. A repertoár a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek közepéig készült Spencer - Hill filmek dalait tartalmazza, amelyeket a 7 tagot számláló együttes - az eredetiséget figyelembe véve - egy sajátságosan muzikális stíluskavalkáddal ad elő a színpadon.

A Kiszely testvéreken túl is minden tag magasan képzett és tapasztalt zenész, akik más híres magyar formációkban is (jazz, etno, funky, rock) már lerakták névjegyüket. Ez garancia arra, hogy magas szintű élőzenei élményben részesüljön mindenki, aki ellátogat a koncertekre.

A zenekar 2006 nyara óta rengeteget koncertezik Magyarországon, ebből kiemelkedik a minden nyáron megrendezésre kerülő Magyar Bud Spencer – Terence Hill Rajongói Fesztivál. 2009-ben a német Fan Club először hívta meg zenélni a bandát a németországi Lipcsébe. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta a Spencer Hill Magic Band zenél a nagyszabású német rajongói találkozón is. A zenei repertoár több mint ötven számból áll, a dalok olyan világhírű olasz zeneszerzők tollából származnak, mint Ennio Morricone, Guido és Maurizio De Angelis (azaz az Oliver Onions), Franco Micalizzi, illetve a La Bionda testvérek (D.D. Sound).

A zenei repertoár több mint ötven számból áll, a dalok olyan világhírű olasz zeneszerzők tollából származnak, mint Ennio Morricone és Guido & Maurizio De Angelis.

Hoff Marcell - dob
Horváth János - billentyű
Jelasity Péter - sax
Kiszely Dávid - gitár
Kiszely Gergely - bass, vokál
Kiszely Krisztián - gitár, vokál
Zsigmond Lajos - ének, billentyű

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..