zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Andrea Lane

Andrea Lane, DJ és producer az elektronikus zene szerelmese, leginkább a club house és tech house műfajt tekintve. Csupán 16 éves volt, amikor először állt a lemezjátszók mögött, majd elvégezte a Mixdown DJ iskolát, ahol olyan lemezlovasoktól tanulhatott mint: Magonyi L vagy Hamvai PG.

2017 nyarán részt vett az első DJ versenyén, amelynek köszönhetően zenélhetett az egyik legnagyobb európai fesztiválon, a Balaton Soundon. Sikeres megjelenésének köszönhetően 2018-ban ismét meghívást kapott, immáron általános fellépőként.

Andrea rendszeresen megfordul magyarországi klubokban, rendezvényeken, azonban nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi piacon való helytállására. Ezt tükrözik a külföldi fellépései például Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában vagy Szlovákiában. 2019 nyarán az ikonikus Ibizán,naz Ibiza Rocks Bar szórakozóhelyen is fellépett.

2018-ban első alkalommal zenélt az Amsterdam Dance Event-en, amely a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei konferencia és fesztivál eseménye, 2019-ben pedig két helyen is bizonyíthatott a fesztivál keretein belül, melyek közül az egyik esemény egy  nemzetközi sztár DJ LadyBee rendezvénye volt.

2017-ben és 2018-ban is jelölték a Ballantine’s Music Awards díjátadón az év felfedezettje/év áttörése kategóriában.

Andrea Lane nem csupán DJ, hanem önálló producer is. Ez év januárjában debütált a saját kiadója, melyen az első megjelenése a legnépszerűbb elektronikus zenei áruházban, a Beatporton 11. helyet ért el a TOP 100 HOUSE listában.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..