zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
DJ Christopher

A zeneszerző, producer és dj 2006-ban kezdett foglalkozni zenével. Megtanult zongorázni és dobolni, ami hatalmas segítség volt számára ahhoz, hogy elmélyüljön a zeneírás titkaiban is. Az első hivatalos megjelenésével rögtön az amerikai Beatport top 100-as listájára teleportálta magát. Ezt követte a Trackitdown Top 1. helyezesése is.  A dolgok felpörögtek és a 2014-es Tomorrowland fesztivált már a “Train Station” című dalával nyitották.  

2015-től folyamatos rádiómegjelenések és sikerek színesítik a pályáját. A Beloccával és Daniel Nike-al, közösen készített “Keep My Glory High”, például a Music FM Top 50-es listájára ugrott és a Mahasz Dance Top 40 listájára is felkerült a szerzemény.

2017-ben a Ballantine’s Music Awardson az év felfedezettje és producere kategória jelöltje volt. 

2018 óta a Coronita és a World Is Mine sorozatok rendeszeres fellépője. 2019-ben óta labeljét a ELEVATE Productiont is beindította.

Könnyedén váltogat a különböző zenei stílusok között, hiszen mindegyiket jólmegismerte, ez a zenei változatosság is sokat segített neki abban, hogy rengeteg külföldi és hazai producerrel tudott már együtt dolgozni. „Nem próbálom az adott trendeket másolni, hanem mindig az egyedi hangzásvilágom építem bele minden egyes produkcióba. Mindig nyitok az új és egyedi dolgok felé.” – vallja magáról.  

 

 

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..