zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, zenei menedzsment, rendezvényszervezés, PR
Fricska

A Britain’s és a Hungary’s Got Talent sikertörténete, a Fricska táncegyüttes. A három táncos srác, Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence receptje: hódítsad meg a világot, arasd le otthon is a babérokat és fejeld meg mindezt egy világrekorddal.

Bejárták az Egyesült Államokat, Olaszországot, a Britain’s Got Talentben is sikeresen szerepeltek, majd a tehetségkutató hazai verziójában, a Hungary’s Got Talentben kivívták a magyar nézők elismerését is. Világrekordjuk már csak hab a tortán, hárman felváltva mindössze 2 perc alatt, összesen 3937 leütést és csapást produkáltak, és Ahmednek sikerült 1 másodperc alatt 41 leütést elérnie túlszárnyalva ezzel Michael Flatley világrekordját (aki 35-ször koppintott 1 másodperc alatt).

„A hagyományokat és a modern világot olvasztjuk egy egységbe produkcióinkban. Szeretnénk megőrizni a néptánc tisztaságát, de egyben valami újszerűt nyújtani a közönségnek.” fejti ki Papp Gergely Bálint. A világjáró csapat nemrégiben a Monte Carlo Ralley záró rendezvényén szerepelt, de ők voltak a MOB gála rendezvényének fénypontjai is.

A csoport tagjai:
Papp Máté Bence
Papp Gergely Bálint
Popovics Márk
Szabó Dániel

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..