Néhai Bárány

2004-ből indulva, Keszthelyhez és környékéhez kötődik a zenekar első időszaka. Barátaink garázsaiban próbáltunk, teltházas 512-s koncerteket adtunk főleg feldolgozásokkal a kedvenceinktől (Nirvana, RATM, SOAD, RHCP, Blur stb.). Idővel felkúsztak saját számok is a műsorra, amiket 2007-ben az Aki keres, az talán... demóra rögzítettünk PeGa barátunk, és az AC Stúdió&Live jóvoltából.

2010-re mindnyájan felkerültünk Pestre továbbtanulni. Beszállt Bálint, akivel új lendületet vett a zenekar. Rengeteg új számot írtunk, 2 lemezt is rögzítettünk (2011 - Egyenes, 2014 - Kapcsolatok), Budapest legtöbb ismert underground klubjában, valamint néhány fesztiválon rendszeresen felléptünk, majd 2014 végén Bálint kiszállt.

2015-ben megnyertük A Számot az Egypercessel, amit még Bálinttal rögzítettünk. Rengeteg ajtó megnyílt előttünk. Bejártuk az ország legjobban szóló helyeit a legjobb underground zenekarokkal, aztán hazaköltöztünk.

2018 végén megkaptuk a Hangfoglaló program ösztöndíját, aminek köszönhetően a tervezett új lemezünk (Mozgás ~ 2019. október) felvételeinek és promóciójának költségei leomlottak a vállainkról, úgyhogy már csak rajtunk múlik, hogy milyen lesz...de, hogy ROK, az biztos!

Gold Record kiadványok:
2019 // Mozgás (dal)

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..