zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Puskás Peti

Puskás Peti neve 2005-ben vált ismertté, amikor jelentkezett a Megasztár 3. szériájába. A döntők során Peti különböző arcait mutatta meg, csakúgy, mint színpadi rátermettségét. 2007-ben megjelent első albumán Peti nemcsak énekelt, hanem a szövegírásból és a zeneszerzésből is kivette a részét. A siker nem maradt el: 2007-2009 között VIVA Comet Legjobb férfi előadó kategóriában jelölték. 2009-ben a Legjobb videoklip kategóriában nyerte el a VIVA Comet gömböt az ’Állítsuk meg a világot’ szerzeményével, melyet maga tervezett, rendezett, csakúgy, mint a többi klipjét.

Ugyanebben az évben Peti részt vett a Freddie Mercury tiszteletére rendezett emlékkoncerten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol ő alakította az ifjú Freddie Mercury-t.

Színházi szerepei megsokasodtak és olyan nagyhírű előadásokban láthattuk, mint a ’Nyomorultak’, ’A padlás’, a ’Szegény gazdagok’ vagy a ’Robin Hood’. A Madách Színház ’József és a színes szélesvásznú álomkabát’-ban is tevékenykedett. Filmes produkciókban is látható, a ’Casting minden’ és a ’Made in Hungária’ című filmekben is nagy sikert aratott.

Jelenleg a testvérével közösen alapított a The Biebers zenei formáció tagjaként készít dalokat a zeneimádók nagy örömére.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..