zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
THE BEATLES VS. ROLLING STONES SHOW (The BlackBirds vs. Stoned)

Az ország két legismertebb tribute zenekara első alkalommal adott közös koncertet 2018. december 16-án az A38 Hajón. Az eseményt olyan sztárvendégek színesítették, mint például Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese…  A jubileumi koncert 2019-től országos turnéra indul.

A The BlackBirds zenekar 2004 óta népszerűsíti és ápolja a The Beatles hagyományt. A Stoned legénysége pedig (a Fonogram-díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones életmű hazai helytartói 2003 óta adja elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stones-nak a dalait.

A kétórás nagykoncerten mind a The Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei hangzanak majd el a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel.

A műsor sztárvendégei: Vitáris Iván és Balla Máté (Ivan & The Parazol), Jónás Vera, G. Szabó Hunor (The Qualitones), Pulius Tibor (Supernem). A Stoned és a The Blackbirds mindemellett vonós és fúvós szekcióval, akusztikus betétekkel és eredeti filmrészletekkel színesíti ezt a különleges estét.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..