THE BEATLES VS. ROLLING STONES SHOW (The BlackBirds vs. Stoned)

Az ország két legismertebb tribute zenekara első alkalommal adott közös koncertet 2018. december 16-án az A38 Hajón. Az eseményt olyan sztárvendégek színesítették, mint például Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese…  A jubileumi koncert 2019-től országos turnéra indul.

A The BlackBirds zenekar 2004 óta népszerűsíti és ápolja a The Beatles hagyományt. A Stoned legénysége pedig (a Fonogram-díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones életmű hazai helytartói 2003 óta adja elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stones-nak a dalait.

A kétórás nagykoncerten mind a The Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei hangzanak majd el a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel.

A műsor sztárvendégei: Vitáris Iván és Balla Máté (Ivan & The Parazol), Jónás Vera, G. Szabó Hunor (The Qualitones), Pulius Tibor (Supernem). A Stoned és a The Blackbirds mindemellett vonós és fúvós szekcióval, akusztikus betétekkel és eredeti filmrészletekkel színesíti ezt a különleges estét.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..