zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Az elfelejthetetlennek tűnő szerelmekről énekel Lábas Viki és Puskás Peti
2023. Április 20.

„Közel tíz év ismeretség után megjelent a The Biebers és a Margaret Island énekesnőjének első featje, a Padlás, aminek Stranger Things-hangulatú klipjét Puskás Peti rendezői alteregója, Big Daddy Bee álmodta meg.
Padlás címmel megérkezett a The Biebers és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki első közös száma, amit azokról a múltbeli szerelmekről írt Puskás Peti és Bánki Beni, amelyeket egyszerűen képtelenek vagyunk elfelejteni, még akkor is, ha azoknak nincs jövője. „Pedig fel kell pakolnunk a padlásra azokat az emlékeket, amik már nem építenek minket, nem visznek előre az életben” – fejti ki Viki, aki örül, hogy a klip forgatáskor Peti ült a direktori székbe.

„Visszatért a rendezői alteregóm, Big Daddy Bee” – mondja nevetve a The Biebers frontembere. „Ismét egy vizuális ötletre építettem az egész videót, elképzeltem, ahogyan az ágyból nézek fel a padlásra és visszanéznek rám, megelevenednek az emlékek” – árulja el Peti, akinek a koncepcióját az egyik kedvenc sorozata, a Stranger Things inspirálta. „Igaz, nem volt rá százmillió dollárunk, hogy megvalósítsuk, de szerintem látványos lett a klip, és remélem, érdekesnek találják majd.”
Peti egyébként régóta ismeri Vikit ési már a kezdetektől követte a Margaret Island pályáját. „Jó barátok lettünk, és azt gondolom, a zenész mivoltunkból fakadóan közös a sorsunk is.” Peti úgy látja, bár tíz évet kellett rá várni, mégis pont a legjobb pillanatban készítették el az első közös dalukat. „Tetszett a Padlás tematikája” – emeli ki Viki.
„Örülök, hogy ennyi év után végre együtt dolgozhattunk, a zenekaraink között mindig is volt egyfajta közösség érzés, Bálint gitározott is a The Biebersben, Kristóf pedig helyettesített koncerteken. Valahol szinte egy család vagyunk” – folytatja a Margaret Island énekesnője, aki művészként fontosnak tartja a kísérletezést. „Izgalmas utazás másokkal együtt rezegni és kipróbálni magam eltérő műfajokban, ez tart frissen. Sokszor vannak olyan megkereséseim, amelyektől egy kicsit félek, de éppen ez az izgatottság tud előrevinni” – hangsúlyozza Viki. „Petiékkel könnyű volt alkotni, otthonosan mozgunk a másik társaságában.” – teszi hozzá. 

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..