zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség
zenei menedzsment ügynökség

Gold Record
zenei menedzsment ügynökség

kiadó, menedzsment, rendezvény, sajtó, PR
Bagdy Emőke

Prof.Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta , ECP/európai  certifikált pszichoterapeuta/ szupervizor,  alkalmazott egészségpszichológus, relaxációs és szimbólumterápiás  kiképző terapeuta,  az álomanalizisen, alapuló  dinamikus rövid pszichoterápia  /DREAM/ és az imaginatív -meditativ módszerek képviselője.

1968-ban  (ötven éve) szerzett diplomát az ELTE-n. Tevékenysége klinikai-, utóbbi  két évtizedben egészség-pszichológiai területen összpontosul. Gyakorlati és kutató munkájának első helyén a pszichodiagnosztikai eljárások adaptációja, valamint a pszichoterápiás eljárások hatásmechanizmusának vizsgálata áll, különös tekintettel a relaxációs módszerekre és az imaginatív-, szimbólumterápiás eljárásokra. Megalapítója és képviselő társa Koronkai Bertalannal  és Szőnyi Magdával  együtt a hazai relaxációs- és szimbolumterápiás kultúrának, Egyesületnek és aktív terjesztője az egyre kiterjedtebb hazai gyakorlatnak. Az egészséglélektan területén a boldogságpszichológiai ismeretek terjesztője, a  Boldog Iskolák és Boldogságórák élménypedagógiai rendszerének fő védnöke, képviselője és művelője. A  gyermek és felnőtt pszichofitness kultúra alapítója, az iskolai relaxáció és meditáció bevezetője. A stresszkezelés módszereinek elméleti és gyakorlati képviselője.

Legjelentősebb egyetemi  képzés-innovációs tevékenysége  a Debrecenben 1985-től kezdve kimunkált majd 2000-től a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológusképzésében rendszeresített, a  szakmai /hivatás/ személyiség fejlesztésére kidolgozott módszertan és bevezetett gyakorlat , amely a pszichológusképzésben  mindmáig  a személyiség működésének szakmai  szerepekben való tökéletesítését szolgálhatja. A hivatásgondozás követelménye ma már a humán szolgálati terület szakmái számára  elfogadottá és általánossá vált.

Elhivatott pszichológus, pszichoterapeuta és pedagógus.  Az ötven év alatt mintegy 2500 előadást tartott tudományos fórumokon, továbbképzéseken és zömében  a tudományos ismeretterjesztés területén magyar és idegen nyelven.  Szakkönyvei, népszerű tudományos kötetei, tanulmányai, egyéb publikációi több százra tehetők. A pszichológiát népszerűsítő munkái  és előadásai közkedveltek. 

34 évig volt az OPNI /Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet/ pszichológusa, szakigazgatója.Tíz évig a KLTE /Kossuth Lajos Tudományegyetem/ Pszichológiai Intézetének tanszékvezetője volt.  Megalapította a magyar  szupervizorképzést, a hivatásgondozási szakképzés elindítója. 1994-2000-ig az első magyar Klinikai Pszichológiai Tanszéket vezette. 2000-ben megalapította a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakát.Ma az egyetem  emeritus professora.

Szakmai tevékenységét  ma is intenzív alkotói aktivitás jellemzi.  Császár Noémivel (leányával)  Pszichoszomatikus  Ambulanciát vezet, pszichoterápiás tevékenysége folyamatos. Könyvei, tanulmányai, előadásai a pszichológia hazai  elfogadtatásában jelentős szerepet játszanak.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..